Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Ràpia farà el 23 d’ abril el 20 è aniversari de l’ inici de les seves emissions

Ràdio Ràpia és l’ emissora de l’ escola Sant Domènec de la Ràpita. La  ràdio és un instrument pedagògic per treballar aspectes molt globals de l’ aprenentatge dels nens com ara la llengua oral, la llengua escrita, el coneixement de l’ entorn, o la cohesió de grups, i l’utilització de  les Tecnologies.

Funciona cada dia al migdia. Els alumnes de 3 a 12 anys tenen dins l’ horari setmanal una sessió per preparar els programes que cada grup emet un dia a la setmana. Els alumnes més grans fan de tècnics i condueixen el programa que dura aproximadament 30 minuts. Els programes es poden sentir en directe a través de l’ antena de FM , només dins el nucli de la Ràpita, dins el mateix recinte escolar a través de la megafonia i en directe i en diferit a la web de l’ escola on hi ha un enllaç a Ràdio Ràpia. La setmana del 19 al 23 d’ abril faran diferents actes per celebrar aquest aniversari. Faran entrevistes als mestres impulsors del projecte, als ex alumnes de diferents èpoques, una obra de teatre musical amb diferents escenes tot escoltant la ràdio, els Jocs Florals estaran dedicats a aquest mitjà de comunicació, i també hi haurà una exposició de ràdios antigues i de material recollit en aquests vint anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: