Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quimi Portet planta cara al Madrid-Barça a Vilafranca

El concert de Quimi Portet encetava aquest dissabte el tercer trimestre de la temporada d’espectacles de Cal Bolet, amb l’assistència d’una vuitantena de persones.

 

Aquest dissabte a la nit a l’Auditori Municipal, Quimi Portet presentava a Vilafranca el seu darrer treball, Viatge a Montserrat. Tot i la competència que exercia el Madrid – Barça, una vuitantena de persones van asistir al concert, segons informa el Servei de Cultura de l’Ajuntament.<br />Quimi Portet es va fer famós amb el grup El Último de la Fila. La seva carrera com a solista està musicalment marcada per la influència de la música anglosaxona que escoltava la seva mare a casa durant la seva infantesa i pels cantautors Pau Riba i Sisa. Viatge a Montserrat és el seu setè disc amb el que sorprèn tothom amb uns textos més emocionals que mai i una estètica musical elaborada, lluminosa i intensa. <br />Dissabte, Portet i els seus músics van interpretar temes nous però també les cançons que els venia més de gust cantar davant del públic.<br />Quimi Portet, que ha estat el millor artista de l’any segons els premis Enderroc, estava acompanyat a l’escenari per Jordi Busquets, Antonio Fidel i Xarli Oliver.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: