Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Portes obertes a les llars municipals d’infants de Vilafranca entre el 26 i el 29 d’abril

Entre el 3 i el 14 de maig tindrà lloc el període de preinscripció d’alumnes per al curs 2010/2011 a les llars municipals d’infants.

Vilafranca compta amb quatre llars municipals d’infants: l’Enxaneta, Sol Solet, Lola Anglada i el Parquet, una oferta que es complementa amb la que fan altres centres educatius de titularitat privada com l’escola Sant Ramon i la llar d’infants el Virolet.<br />Enguany es podran preinscriure a totes les llars municipals d’infants els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2008 i el 31 de desembre de 2009, a més a més, la llar el Parquet també disposarà d’algunes places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 12 de maig de 2010.<br />Totes aquelles famílies que vulguin obtenir més informació sobre les llars municipals d’infants abans de formalitzar la preinscripció poden consultar la pàgina web de l’Ajuntament a l’adreça www.vilafranca.cat a través de la qual també podran obtenir els impresos de sol·licitud de plaça.<br />Per tal de conèixer l’oferta educativa de les llars municipals, així com les seves instal·lacions, s’han organitzat unes Jornades de Portes Obertes que tindran lloc del 26 al 29 d’abril, de 2/4 de 10 a 2/de 12 del matí. El personal educador també estarà a disposició de les famílies per aclarir possibles dubtes en relació a la formalització de la preinscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: