Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà i La Caixa signen un conveni per eliminar barreres arquitectòniques

La fundació Mas Albornà i l’Obra Social de La Caixa signen un conveni per eliminar barreres arquitectòniques a les naus del polígon on treballen els seus usuaris.

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de signatura del conveni pel qual l’Obra Social de La Caixa aporta 18.000 a la Fundació Mas Albornà. Aquesta quantitat de diners es destinarà a adequar les instal·lacions de les naus industrials que té la fundació al polígon de Sant Pere Molanta, per on cada dia passen unes 120 persones vinculades a Mas Albornà per a desenvolupar les seves activitats quotidianes.
Mas Albornà és una fundació que desenvolupa serveis d’integració social i laboral amb persones que tenen discapacitat física o psíquica. A banda de les naus del polígon, disposen d’un centre ocupacional a Les Cabanyes on hi ha una vuitantena de persones. El Mas, però, està en unes condicions molt precàries i, actualment, la fundació està pendent de que comenci la construcció d’un nou edifici al final de la Rambla de La Girada de Vilafranca.

Per part de La Caixa, el director d’àrea Leandro Márquez destacava la llarga col·laboració que manté l’entitat amb Mas Albornà i amb altres projectes d’una naturalesa similar.

L’acte de signatura ha tingut lloc a l’oficina del carrer de Sant Joan de La Caixa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: