Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès creu que la nova llei de l’audiovisual perjudicarà greument el sector del vi i el cava del Penedès

Recentment, el Senat ha decidit tirar endavant una iniciativa que la Unió Empresarial del Penedès considera enormement perjudicial per la indústria del vi i el cava, tan important pel territori del Penedès.

L’aprovació del Projecte de Llei General de Comunicació Audiovisual, entre d’altres mesures, vol limitar l’emissió de publicitat de begudes alcohòliques de menys de 20 graus a la franja horària que va des de dos quarts de vuit del vespre a les 6 del matí. Per tant, els sectors del vi i el cava se’n veuran directament afectats. <br />En un comunicat la UEP explica que cal tenir present que, en aquests moments de crisi econòmica, els sectors del vi i el cava del Penedès estan  patint una greu davallada de vendes, especialment al mercat espanyol. <br />També s’afegeix que si el que es pretén és evitar el consum d’alcohol entre els joves, cal apreciar que el vi i el cava no són els productes que més es consumeixen en aquestes franges d’edat. <br />En definitiva, la UEP considera que aquest és un mal moment per adoptar aquesta decisió i que abans de prendre decisions com aquesta, se n’haurien d’avaluar les conseqüències parlant amb els directament afectats i proposant possibles alternatives per no provocar una caiguda encara més greu d’un dels sectors més importants de la nostra activitat econòmica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: