Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del Vilasona 2010 creix, amb més concerts i amb estils musicals més diversificats

Després de la bona acollida de la primera edició, els organitzadors del Vilasona 2010 han decidit fer un pas endavant en la oferta musical programada amb l’ampliació dels grups participants, les sales i la realització de festes de presentació.

La setmana passada es feia una festa de presentació a Vilanova que va obtenir una molt bona resposta per part del públic. Aquest, divendres a Vilafranca actuen al Forat del Pany, Sílvia Penide i Chinese Christmas Cards. <br />Però, com dèiem, aquesta nova edició arriba amb diverses novetats.

La majoria d’actes són gratuïts excepte els de Cal Bolet que es fan dissabte i que tenen un preu de 7 euros amb venda anticipada i 10 a taquilla. Les entrades es poden adquirir al Forat del Pany, a la Moderna, l’Escorxador el Bar Bilwi i al Toc Toc.

Una altra de les novetats és que juntament amb l’entrada del concert hi va inclos un abonament al CineClub de Vilafranca per al mes de març.<br />La previsió que fan els organitzadors de cara a aquesta nova edició és més que positiva.

La programació completa d’aquest cicle de concerts es pot consultar a través del web de l’Associació Cultural i Musical Grupdamicus. www.vilasona.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: