Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diputat de CiU Joan Raventós presenta diverses iniciatives

El diputat convergent Joan Raventós ha parlat aquesta setmana de diverses iniciatives parlamentàries que tenen diversos nuclis del Penedès com a protagonistes.

<br />A la mesa de la comissió d’educació i universitats presenten una proposta de resolució per la qual CiU insta el Govern de la Generalitat a establir criteris extraordinaris en l’assignació de puntuació per als estudiants dels nuclis de Sant Joan, Martí Vell, Casablanca, Torre Ramona i el Rebato, a Subirats, perquè puguin ser escolaritzats en centres de Sant Sadurní d’Anoia, que els són més propers. Així evitarien desplaçaments superiors als 40 quilòmetres per accedir a centres ubicats al mateix terme de Subirats però molt més llunyans. Raventós s’acompanyava del cap de llista i portaveu del grup municipal de CiU a Subirats Pere Pons.<br />A la mateixa mesa s’ha presentat una altra proposta de resolució sobre el robatori de 29 ordinadors que es va produir el passat 13 de febrer a l’escola Antoni Grau Minguell de Sant Quintí. CiU insta el govern a reposar el material robat per tal que l’alumnat no es vegi perjudicat.<br />El diputat Joan Raventós ha aprofitat per parlar també de la vegueria Penedès. Raventós segueix insistint en què la Vegueria Penedès s’ha de defensar ara des del Parlament de Catalunya. El grup parlamentari ha presentat una esmena a la totalitat de la llei de vegueries precisament perquè ja no està d’acord amb la formulació actual.
El diputat, acompanyat pel vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Penedès Francesc Olivella, ha explicat, d’altra banda, la importància d’establir un Consorci per a la formació i l’ocupació en un moment clarament marcat per la crisi econòmica. Per a CiU és fonamental posar en marxa aquesta agència per a potenciar la formació i l’ocupació, principalment entre els joves, a la comarca de l’Alt Penedès.

Aquest consorci per la formació ja va ser presentat al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: