Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Vila fa un balanç positiu de la fira Fora Stocks malgrat que les vendes han estat inferiors a les de l’any passat

L’associació de comerciants i professionals Centre Vila va celebrar divendres, coincidint amb el final de la temporada d’hivern, la fira Fora Stocs, a través de la qual els comerços associats ofereixen els seus productes a preus molt rebaixats.

El període de rebaixes acabava dissabte , i un dia abans de la data oficial la fira oferia una darrera oportunitat pels mateixos comerciants de buidar els seus estocs amb la intenció d’iniciar aquesta setmana la nova temporada. <br />A darrera hora del vespre, el co-president del Centre Vila, Joan Solà, feia una valoració positiva de l’activitat, amb molta assistència de públic, malgrat que les vendes no han estat com les de l’any passat.
Era la setena edició de la Fira , que se celebra dos cops a l’any. El Joan Solà considera que és una activitat que ha arrelat entre els botiguers, que està consolidada.

Ràdio Vilafranca va estar present a la fira amb una programació especial.<br />En aquesta edició també es va estrenar una nova imatge corporativa, amb carpes que donen una imatge unitària a la Fira. La intenció és consolidar el Fora estocs en el calendari vilafranquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: