Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor Josep Maria Rafecas, fundador de CDC a Vilafranca i comarca

Josep Maria Rafecas i Sabaté va morir ahir diumenge als 92 anys d’edat. Rafecas va ser cap de llista, regidor i tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Vilafranca, diputat a la Diputació de Barcelona en la primera legislatura democràtica 1979-1983 i portaveu de CiU.

El president comarcal de Convergència, Raimon Gusi, ha valorat la figura de Rafecas pel que va suposar a nivell polític per la comarca, però també per les seves qualitats humanes. En l’apartat cultural, destaca la presidència que va ocupar durant uns anys de la Societat la Principal "El Casal" i també va ser un dels fundadors de l’Escola Montagut. Era pare de vuit fills, entre ells el director del setmanari El 3 de Vuit, Ricard Rafecas i el mestre de l’escola Estalella i graller Jaume Rafecas. Josep Maria Rafecas i Sabaté va ser diagnosticat malalt d’Alzheimer ara fa sis anys. Ahir, dumenge, va morir per una aturada cardio-respiratòria al seu domicili particular. El funeral serà avui dilluns a les cinc de la tarda a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: