Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el llibre "Cafè amb sal"

Es presenta a Vilafranca la novel·la "Cafè amb sal", primer treball narratiu del penedesenc Juan Carlos Borrego.

La sala d’actes del Vinseum, acollia aquest divendres la presentació de la primera novel·la publicada per l’escriptor vilanoví , autor que compta amb una llarga trajectòria com a activista cultural a les Roquetes i autor de diversos volums de temàtica excursionista penedesenca i de recerca local i comarcal.<br />Ara ha fet el salt a la prosa de ficció amb aquesta peça narrativa, breu però intensa, que el passat 2009 va rebre el XXIè Premi de Novel•la Breu Ciutat de Mollerussa i que ara ha publicat Pagès editors a la seva col•lecció Lo Marraco. <br />Juan Carlos Borrego destacava en la pre4sentació que es tracta d’una narració que prioritza els personatges a nivell psicològic per sobre de la trama. L’acció no passa al Penedès, sinó en un racó d’alta muntanya del Pirineu.

Cinc personatges creuen les seves vides en un refugi de muntanya on es desenvolupa un "delirant argument amb característiques de thriller".

L’acte de presentació, organitzat per Òmnium Cultural de l’Alt Penedès i l’Institut d’Estudis Penedesencs, va anar a càrrec de Joan Solé i Bordes que va presentar i comentar l’obra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: