Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Commèdia dell’arte a l’EFIT

L’Espai de Formació i Iniciatives Teatrals del Casal tracta la commèdia dell’arte de la mà de l’actor i director Carles Bigorra.

Amb l’objectiu de fer un tast de commèdia dell’Arte, una disciplina històrica del teatre molt atractiva per tot el treball de màscares i de personatge que porta implícit, l’Espai de Formació i Iniciatives Teatrals del Casal va organitzar dilluns un taller. Anava a càrrec de l’actor, director i pedagog Carles Bigorra. La commèdia dell’Arte és un tipus de teatre que naixia a Itàlia durant el Cinquecento. Les obres es dividien en tres actes, tenien una trama definida i una sèrie de personatges arquetípics. Els actors improvisaven dins d’aquests límits segons el públic que tenien al davant.<br />La commèdia dell’arte és un tipus de teatre que encara perdura ara entre les propostes escèniques contemporànies i que, de fet, ha estat present en moltes creacions al llarg de la història.<br /><br />El taller estava adreçat a totes aquelles persones majors de 15 anys amb interès per les arts escèniques i no requeria una experiència prèvia en teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: