Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carlos Moreno és el nou president de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca

Aquest divendres al vespre l’Escorxador acollia l’assemblea de traspàs de poders de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès.

<br />L’entitat té l’objectiu principal d’intentar contribuir al progrés de la comunitat a la qual pertany i proporcionar als joves l’oportunitat de desenvolupar les seves capacitats de lideratge, la responsabilitat social, i l’esperit cívic i empresarial necessaris per aconseguir canvis positius.<br />Els seus estatuts obliguen cada any a renovar el president. El 2009 el càrrec l’ha desenvolupat Jordi Galimany que divendres presidia la seva darrera assemblea amb l’aprovació dels informes de l’any.
El nou president és Carlos Moreno, que enceta el càrrec amb el repte de poder acollir aquest any l’acte de lliurament del premi Toyps

Així doncs Vilafranca és una de les ciutats candidates a acollir el lliurament d’aquest premi. El guanyador català podrà assistir a la final mundial que aquest any es fa al Japó.

Mitjançant el programa "Joves Sobresortints del Món" s’ofereix reconeixement formal als joves que han destacat en el seu camp d’activitat i han donat exemple dels millors atributs entre els joves del món. En reconèixer-los, la Jove Cambra Internacional els motiva a ells i motiva a d’altres a cercar l’excel·lència i el servei als altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: