Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern desmenteix que disposi de 4 milions d’euros de superàvit

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca ha sortit al pas de les informacions aparegudes recentment en diversos mitjans d’informació, en les quals el grup municipal del PSC afirma que l’Ajuntament disposa de 4 milions d’euros de superàvit de l’any 2009.

Així, el regidor d’Hisenda i portaveu del govern, Aureli Ruiz, ha desmentit aquestes informacions aclarint que els comptes de l’any 2009 encara no estan tancats i, per tant, no es disposa encara de cap estimació de quin pot ser el possible superàvit o dèficit de l’exercici. <br />
El portaveu del govern manifesta que, des que CiU va arribar al govern, s’ha prioritzat l’estalvi en les seves accions, reduint al màxim les despeses supèrflues per tal d’obtenir recursos addicionals per a l’any 2010, un any que es preveu molt complicat econòmicament també per a l’Ajuntament, tenint en compte principalment la reducció important de les aportacions per part de l’estat. No obstant això, l’actuació del govern va encaminada a aconseguir un superàvit, que a hores d’ara no es contempla que sigui tan elevat com afirma el PSC en les informacions aparegudes. El regidor ha aclarit que del superàvit o romanent que finalment pugui obtenir l’Ajuntament no en podrà disposar fins que sigui aprovat, un cop tancats els comptes, previsiblement al mes de març d’enguany.<br />Finalment Aureli Ruiz ha lamentat que informacions com les que fa el PSC no estiguin fonamentades i que això provoqui una intoxicació del debat que en aquests moments s’està produint entre tots els grups municipals al voltant dels pressupostos de 2010.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: