Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Flyhard de Jordi Casanovas torna a Cal Bolet amb Mia Esteve i Ruben Ametllé per oferir "Julia smells like teen spirit"

El Teatre Municipal Cal Bolet reprèn aquest cap de setmana la programació d’espectacles professionals. La primera de les propostes és l’obra Julia smells like teen spirit, de la Flyhard Produccions.

Una peça teatral escrita i dirigida pel dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas. Amb aquesta nova producció, la Flyhard torna a Cal Bolet, aquesta vegada sense el quartet d’actors habitual, però amb una interessant presència penedesenca: els actors Ruben Ametllé i Mia Esteve. L’obra es podrà veure durant tot el cap de setmana, ja que se’n faran 3 funcions per tal de garantir la proximitat del públic, que estarà situat a l’escenari en una configuració creada especialment per l’ocasió.<br />Julia Smells… és un muntatge original de Jordi Casanovas inspirat en el mite de La senyoreta Júlia d’August Strindberg i en la vida -o potser la mort- de Kurt Cobain, el líder de la banda Nirvana. Un text al voltant del valor de l’èxit, la fama i el reconeixement social. Casanovas ens proposa un "trhiller" psicològic on les sorpreses s’aniran succeint a la vegada que descobrim què pensen realment els personatges de la història. Julia Smells… és un espectacle on la música i la dramatúrgia s’entrellacen al ritme del grunge dels anys noranta.<br />Ruben Ametllé, actor nascut a la Granada, és conegut pel gran públic català pel seu personatge a la sèrie TV3 El Cor de la Ciutat, el Ramon de les olives. La riudebitllenca Mia Esteve ha treballant en la gran pantalla a Dinamita, de El tricicle. Els acompanyarà Patrícia Bargalló, que ha participat a les sèries de TV3 Mar de Fons i El Cor de la ciutat.<br />
Divendres i dissabte la representació serà a les 9 del vespre, mentre que diumenge es farà a les 7 de la tarda. El preu de l’entrada és de 9 €, i com és habitual es poden adquirir de manera anticipada dijous a la mateixa taquilla de Cal Bolet, a través del Teleentrada o el mateix poc abans de l’inici de l’espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: