Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els socialistes de l’Alt Penedès destaquen la importància del nou "Pla Zapatero"

El secretari de Política Municipal de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC, Cisco de la Cruz, l’alcalde de Santa Margarida i Els Monjos i President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Jordi Girona i l’alcalde de Gelida, Lluís Valls, han valorat en nom dels alcaldes i regidors socialistes de l’Alt Penedès la importància del FEILES, el Fons Estatal d’Inversió Local, per aquest 2010. <br />

Amb aquest nou pla, el Govern de l’Estat posa a disposició dels pobles i ciutats de l’Alt Penedès més d’onze milions d’€ que se sumaran als disset milions i mig que van ser destinats als municipis de la comarca en el primer fons estatal d’inversió local. <br />Els socialistes han posat de relleu que el nou fons és una mesura més per dinamitzar l’economia i contribuir a moderar l’atur a través de la generació d’ocupació que propicien aquests projectes arreu dels municipis de l’Estat.

Els alcaldes socialistes de la comarca també han posat de relleu que fins el 20% dels recursos del pla, més de 2 milions d’euros a la nostra comarca, podran ser destinats a finançar despesa corrent amb finalitat social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: