Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra ha presentat les seves propostes per aprofitar el FEIL del 2010, destacant la necessitat d’un equipament pe a joves

El president de l’executiva local d’ERC a Vilafranca, i regidor a l’Ajuntament, Pep Quelart, ha estat l’encarregat de presentar les propostes que fa la seva formació per tal que l’equip de govern les estudi i les pugui incorporar si ho considera a les inversions que es podrien cobrir amb els Fons Estatal d’Inversió Local de cara al 2010 per la vila.

Quelart ja remarcat que les seves propostes s’han fet centrant-se en les directrius que marca la mateixa convocatòria. <br />Per els republicans una de les demandes més urgents hauria de ser habilitar un espai per a Casal de Joves, tenint present que fa molt de temps que no hi ha cap equipament específic per aquest col·lectiu a la vila i que el que es preveia, Cal Berger, sembla que encara trigarà força en poder ser operatiu.
A banda d’aquesta, des d’ERC consideren que seria important també fer reformes a l’Escola de Música amb aules noves i millors aïllaments; així com també fer reformes a l’Auditori de l’Escola per tal que també pogués ser utilitzat per Penedès televisió. Un altre punt a destacar per els republicans és la implantació de la Xarxa WIFI a la vila o l’acabament de millores en alguns carrers que han quedat a mitges, com ara el tram final de General Cortijo; el carrer Pau Benach i el carrer del Sol.

Quelart reconeixia que d’aquestes propostes, la majoria son ben vistes per part de l’equip de govern, però que encara les estant estudiant. Tot i això cap ha estat rebutjada d’entrada.

Per exemple, entre les propostes que tenen coincidència amb l’equip de govern, hi hauria la reforma dels vestidors del camp de futbol número 1, els nous accessos al cementiri i el nou tanatori, la remodelació i ampliació de la llar Lola Anglada, i la supressió de barreres arquitectòniques a les escoles Cristòfor Mestre i Baltà Elies.<br />Des d’ERC han remarcat també que aquestes serien propostes de projectes que consideren es podrien beneficiar d’aquests fons estatals, però que n’hi ha d’altres que s’han de discutir encara i que haurien de tenir cabuda dins dels pressupostos del proper anys, que encara s’estan parlant amb l’equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: