Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès es queda sense premis grossos

Vilafranca i el Penedès s’han de conformar amb la salut, perquè els premis grossos de la loteria han anat a parar a Madrid i Getafe.

78.294, aquest és el número de la grossa de Nadal del 2009. L’ha venut íntegrament una administració de loteria de Madrid. El 53.152 és el segon premi que ha anat a parar a Getafe. A partir del tercer s’han repartit molts premis a diferents llocs de Catalunya, però cap a les administracions de loteria de Vilafranca o comarca. Així doncs, i com diu la tradició, sort si tenim salut! D’altra banda tot i que les vendes de loteria han baixat de forma considerable, la veritat és que entre les administracions de loteria de Vilafranca es respira un ambient de força satisfacció perquè s’esperaven una caiguda molt més important. Així doncs no es pot fer cas de la llegenda urbana que assegura que en època de crisi és quan es juga més a la loteria, perquè se n’ha venut menys que l’any passat. Això en general, però a Vilafranca hi ha una curiosa excepció. L’administració número tres del carrer Indústria, a prop de la plaça de la Vila, més coneguda com a Cal Jolper. Aquí les vendes de loteria han pujat un 12%. Els seus propietaris consideren que la sort els va arribar a la tardor quan van donar un premi gros de la loteria nacional. Van repartir a Vilafranca uns 9 milions d’euros i aquest fet va animar a la gent a anar a comprar loteria de Nadal a l’administració nº 3 de Vilafranca.

A l’administració del carrer de la Parellada, la número 1, coneguda com Ca La Marina, també es mostraven satisfets de les vendes, tot i haver baixat un 0’7% respecte a l’any passat, com explica el Josep Bages.

També a l’administració del carrer del Nord consideren que haver baixat les vendes un 2% està força bé, tenint en compte les condicions de la crisi econòmica que estem vivint.<br />De totes maneres, la sort encara pot arribar a Vilafranca i a la comarca perquè les festes de Nadal tenen una nova cita amb la loteria en el sorteig del Nen.

Aquest matí, tot i la pluja, els vianants no dubtaven en aturar-se un moment davant les administracions per consultar si la sort els havia esquitxat, ni que fos una miqueta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: