Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diputat del PSC Roberto Labandera considera positiva l’aportació en inversions a la comarca del pressupost de la Generalitat

A les portes d’acabar l’any, el diputat penedesenc del PSC ha volgut fer una valoració de les darreres accions de Govern que tenen afectació directe sobre la comarca.

En aquest sentit, primer ha parlat de l’aprovació la setmana passada del pressupost de la Generalitat, i de les seves aportacions en matèria d’inversions a la nostra comarca. Per Labandera, és molt positiu que l’Alt Penedès rebi 29 milions d’€, amb un augment respecte l’any passat de prop del 24% i que han de tenir l’objectiu d’ajudar a crear llocs de treball. Les inversions prioritàries han d’anar destinades ha construcció d’equipaments escolars i l’ampliació d’equipaments sanitaris.
D’altra banda, recordant també l’aprovació al Parlament de la tramitació legislativa per la creació de l’àmbit Penedès, Labandera comentava què es donava resposta a la voluntat del Govern de tirar endavant el reordenament territorial de Catalunya.

Aquesta llei s’ha d’aprovar al llarg del proper any 2010.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: