Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consorci del Laboratori Intercomarcal de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf gestiona el nou laboratori de l’Hospital de Vilafranca

El nou edifici del laboratori de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès és la seu del Consorci del Laboratori Intercomarcal de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf, nascut de la fusió dels laboratoris dels hospitals de Vilafranca, Igualada i Sant Pere de Ribes.

<p />

Com explica el director executiu del Consorci, Màrius Calvet, la intenció era sumar entre tots tres laboratoris per poder oferir més i millor servei als professionals de la salut de les tres comarques.

Aquest nou laboratori dóna cobertura a les demandes bàsiques del servei hospitalari i d’atenció primària. L’activitat engloba a banda de les anàlisis clíniques l’anatomia patològica. Calvet apuntava què la unió de tres laboratoris permet també oferir serveis que abans s’externalitzaven i que ara s’assumiran.

Es tracta d’un edifici de dues plantes, amb uns 1.400 metres quadrats dels quals 900 són útils. Per tant, es dobla l’espai que hi havia fins ara. En aquests moments s’està fent el canvi d’instal·lació cap aquesta nova seu i està previst que de cara al mes de febrer es pugui fer la inauguració oficial del nou laboratori intercomarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: