Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 200 enòlegs han participat en les jornades sobre el xarel·lo

L’INCAVI prepara ja unes altres jornades a Vilafranca en aquest cas sobre el canvi climàtic

Les primers valoracions de les jornades serien positives, des del punt de vista de l’interès que han despertat i el nivell dels professionals que hi ha participat. Més de 200 enòlegs, elaboradors i viticultors hi ha pres part aportant les seves experiències i participant en les taules rodones que s’han organitzat.<br />Des de l’Incavi però, consideren que cal anar més enllà en el sentit que s’ha de transmetre les potencialitats del xarel·lo casant-lo amb el Penedès en la gastronomia, l’enoturisme, la cultura, i en l’oferta cultural i d’oci de la zona del Penedès.<br />En la cloenda s’ha anunciat també que l’INCAVI organitzarà a mitjans de juny de 2010 el Congrés Ecosostenible sobre la producció ecològica, la sostenibilitat i l’estudi de les repercussions i mesures per pal·liar l’efecte del canvi climàtic en el sector vitivinícola; amb la participació de ponents d’arreu del món. El congrés també es farà a Vilafranca.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: