Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluís Esclassans i Conxita Martínez són els Castellers de Socarrel d’aquest 2009

Aquest dissabte, els Castellers de Vilafranca celebraven el tradicional sopar de la colla per posar el punt i final definitiu de la temporada i recordar els bons moments viscuts durant aquest any.<br />

Unes cinc centes cinquanta persones van participar en aquest acte festiu que també va servir per homenatjar i reconèixer la tasca de castellers i castelleres, des dels més petits, la canalla de la colla, fins als veterans. En aquesta ocasió el reconeixement Casteller de Socarrel va ser per a Lluís Esclassans i per Conxita Martínez. Tots dos porten molts anys a la colla. Conxita Martínez destacava que, en el món casteller no importa d’on vinguis o com siguis perquè tots a la colla tenen un mateix objectiu. Martínez es mostrava emocionada i contenta d’haver estat nomenada Castellera de Socarrel.

Per la seva part, Lluís Esclassans, que va començar amb els verds l’any 1987 i va ser cap de colla durant quatre anys, també manifestava la seva il·lusió per rebre el reconeixement.

D’altra banda, Lourdes Adell, dona i mare de castellers, va rebre el premi Fidelitat Castellera.<br />
En el transcurs del sopar, a banda dels reconeixements, hi van haver diverses intervencions. A més del cap de colla i el president, també va parlar l’alcalde Pere Regull.<br />També es van projectar imatges de les actuacions del 2009, un APM especial de la colla i la festa va acabar ben entrada la matinada amb música i festa a Cal Figarot.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: