Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espiga rehabilitarà un pis per acollir persones amb discapacitat amb la col·laboració de l’obra social de La Caixa

El conveni s’ha signat aquest matí, entre representants de l’Associació Pro-disminuïts del Penedès, que és la que gestiona el serveis de la Fundació l’Espiga; i de La Caixa.

L’acord estipula que l’obra social de l’entitat d’estalvi destinarà prop de 26.000 € per a l’adaptació d’un habitatge d’acolliment residencial que l’Associació ha adquirit al carrer Menedez i Pelayo de Vilafranca. Com explicava la directora de la Fundació l’Espiga, Montserrat Roca, l’habitatge tindrà quatre places per a persones amb discapacitat que durant el dia assistiran al centre ocupacional o centre de dia. La reforma que s’hi ha de fer permetrà adaptar-lo a les necessitats de persones amb mobilitat reduïda.
Roca apuntava que des de la Fundació tenen molts projectes en cartera, però que se’ns dubte un dels més urgents és l’ampliació de les instal·lacions del carrer Eugeni d’Ors, que es troben totalment saturades ja per el nombre d’usuaris al que atenen diàriament.

Per part de La Caixa, el director de l’Àrea de negoci de l’Alt Penedès, Leandro Marquez, remarcava que la seva col·laboració econòmica cobreix el 100% del cost de l’actuació que s’ha de fer per restaurar l’habitatge. També apuntava que la voluntat és de continuar treballant amb l’Associació Pro-disminuïts de l’Alt Penedès en futurs projectes de cara als propers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: