Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La carretera de Sant Martí te un carril a l’alçada de Pacs a causa de les obres de construcció d’una rotonda per donar accés al barri de Pla de Cavalls

Des de fa alguns dies la carretera de Sant Martí, al seu pas per el municipi de Pacs i a l’alçada de la connexió amb el barri de Pla de Cavalls, disposa d’un únic carril.

El motiu és que ja s’han iniciat els treballs de construcció d’una rotonda que ha de permetre un millor accés a aquest barri de Pacs, i també a la residència geriàtrica que hi ha a la zona. L’alcalde de Pacs, Joan Marrugat, explicat que el projecte es va començar a gestar l’any 2005, però que no s’ha pogut executar fins ara. A banda de millorar les connexions en aquesta zona, que eren perilloses ja que els vehicles havien d’aturar-se al mig de la carretera, des e l’Ajuntament de Pacs consideren que servirà per reduir la velocitat dels vehicles que era bastant alta en aquest punt.
A la zona s’ha instal·lat la senyalització necessària per alertar els conductors de que hi ha obres en marxa i que la calçada queda reduïda a un carril. També hi ha un semàfor que serveix per donar pas alternatiu als vehicles. Marrugat ha explicat que el projecte te una durada aproximada de tres mesos, i que està previst que la rotonda pogués estar acabada a primers del proper any. De moment s’ha tallat un carril per actuar sobre un dels laterals; i després es reobrirà aquest per tallar l’altra i acabar la rotonda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: