Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inauguració oficial del Servei de Català

S’inauguren les noves dependències del Servei de Català tot aprofitant que ja s’han iniciat els cursos.

El servei de Català de Vilafranca i de l’Alt Penedès ja té una seu definitiva després de diversos canvis. Les instal·lacions del carrer Pere El Gran són molt més àmplies i lluminoses i permeten que hi hagi proximitat entre els espais dels tècnics i les aules. Per això, des del servei es mostren molt satisfets amb la seva nova seu ara que han tingut temps suficient per a valorar-la.<br />La responsable del Servei de Català de Vilafranca i de l’Alt Penedès Teresa Casanellas comentava que guanyen en molts aspectes.

Ara disposen de tres aules, un espai per als tècnics, un per l’atenció al públic i el despatx de la direcció. A més, les instal·lacions són molt lluminoses i poden gaudir de llum natural gairebé tot el dia.<br />De totes maneres, des del servei apunten que cada cop s’apunta més gent als cursos i, a vegades, les aules queden petites. Però, en qualsevol cas, es mostren satisfets.

L’acte d’inauguració de la seu va tenir lloc dijous a la tarda i va comptar amb una intervenció del regidor de Política Lingüística Raimon Gusi i amb l’actuació de la narradora Jordina Biosca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: