Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Vilafranca defensa un projecte comercial i d’oci a la Girada que sigui compatible amb el comerç de barri

El grup municipal socialista de Vilafranca continua la seva acció a diferents barris de la vila per fer arribar el seu projecte.

En aquest cas, han estat a la Girada, en converses amb diferents entitats del barri. Una de les preocupacions, com ha explicat Francisco Romero acompanyat dels regidors Dolors Villaró i Xavier Lecegui, se centra en millorar l’oferta comercial i d’oci al barri. Una proposta que va lligada al projecte de multicinemes i centre comercial que ampliaria l’oferta a la vila i la capitalitat de Vilafranca. Per Romero, la proposta que sempre ha defensat el PSC en aquest sentit va lligada també a la potenciació del comerç de barri.
Des del PSC aposten per una disposició dels establiments en aquest centre comercial en diversos contenidors, no en un únic macro espai, que permetria que hi hagués una oferta més variada i al mateix temps compatible amb el comerç de barri. Una proposta que des del PSC també defensen lligant-la amb el seu model de ciutat.<br />Finalment, Romero ha demanat també a l’equip de govern de CiU que expliqui i defineixi el seu model tant pel que fa a aquesta proposta de centre d’oci i comercial, com de vila en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: