Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte comença el XIIè cicle de Cava Jazz a Guardiola de Font-Rubí

Aquest dissabte el grup Xavi Díaz Quartet obra les portes al 12è Cicle de Cava Jazz de Guardiola. Aquesta formació de quartet ofereix temes originals de Xavi Díaz. Ritmes variats i amb una sonoritat entre el jazz, blues, i Latin que demostren la versatilitat de les seves pròpies composicions per a tot tipus d’audiència i amb uns diàlegs musicals prou clars que flueixen en aquesta fusió de jazz.

<p />

La Comissió de Festes va fer un balanç del XIè Cicle, valorant positivament el cartell, el nivell dels grups i la alta participació del públic assistent, amb una mitja de més 140 espectadors per concert. Per tant, han cregut oportú apostar, novament, per grups d’alt nivell dins el panorama nacional del món jazzístic. És per aquesta raó que han escollit una orquestra barcelonina per la segona actuació, la qual està dins als actes de la Festa Major d’hivern de Sant Vicenç, el dissabte 23 de gener de 2010. <br />Ivanow Jazz Group és un nonet de swing que es formà l’any 1999 arran d’una primera actuació a la Cova del Drac com a Petit Combo de Jazz Clàssic del Taller de Músics de Barcelona. <br />La tercera actuació del cicle anirà a càrrec de Lluís Coloma Trio, tot un clàssic de l’escena jazz, serà el protagonista a la nit del dissabte 20 de febrer de 2010.<br />El dissabte 27 de març, es celebra la quarta actuació, apostant novament a la diversitat de gèneres de jazz, aquest cop amb un grup de dixie, Dixi Pixi Band. Neixen musicalment el 1994 com la primera banda de dixieland del camp de Tarragona.

El XIIè cicle finalitza el 24 d’abril de 2010 amb l’actuació del grup vilafranquí ESSÈNCIA DE GOSPEL, format per gent de diverses contrades però amb seu a Vilafranca. És un grup coral que no pertany a cap institució, església o creença determinades, sinó de gent lliure amb ganes de passar-s’ho bé i amb "feeling" per la música gospel.<br />Cal recordar que totes les actuacions començaran a les 11 de la nit a la Sala d’Actes del Centre Recreatiu de Guardiola, i que el preu i venta d’entrada és de 8€ a la mateixa taquilla del Centre mitja hora abans del concert, excepte la 2a actuació del 23 de gener, que serà a 9€ i es posarà a la venta una hora abans a la mateixa taquilla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: