Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre a la circulació la cruïlla dels carrers Subirats i Pere Alagret

Un cop finalitzades les obres d’urbanització, el proper dimarts 13 d’octubre està prevista l’obertura i el canvi de sentit del carrer de Subirats i del carrer de Pere Alagret, en el tram comprès entre el carrer de Manuel Barba i Roca i l’avinguda de la Pelegrina.

Tant el carrer de Subirats com aquest tram del carrer de Pere Alagret seran en sentit de l’avinguda de la Pelegrina cap al carrer de Manuel Barba i Roca. A partir d’aquesta data, l’accés a ambdós carrers s’haurà de fer per l’avinguda de la Pelegrina, venint per la rotonda del carrer d’Igualada. Per accedir a aquests carrers, els vehicles que circulin per l’avinguda de la Pelegrina procedents de l’avinguda de Barcelona, hauran de fer el gir a l’esmentada rotonda, donat que a l’alçada del carrer de Pere Alagret estarà prohibit el gir a l’esquerra.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: