Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obrirà portes a Vilafranca el primer kàrting indoor de l’Alt Penedès.

El promotor d’aquesta iniciativa és el conegut pilot vilafranquí, Julià Córdoba, que té més de 30 anys d’experiència en el món del motor.<br />

En aquests moments la instal·lació, que s’ubica en una nau industrial del polígon de les Fonts, ja esta força avançada. El polígon es troba al cantó esquerra de la sortida de Vilafranca en direcció a Tarragona, molt a prop de l’Hotel Bàsic. <br />El gerent de l’Scratch Indoor Kàrting Penedès ens comenta les característiques d’una instal·lació com aquesta.
L’oferta d’oci també s’amplia a festes d’aniversari o comiats de solters, per exemple, sempre garantint la seguretat a l’hora de la pràctica del motor.<br />De fons aquesta és la fil.losofia del promotor, que ha estat un pioner d’aquest esport al Penedès.

L’Scratch Indoor Kàrting Penedès s’ubica a una nau d’uns 4.000 m2 i consta d’una pista de 680m de llargada i d’una amplada d’entre 5 metres i mig i 6 metres, amb una capacitat per un màxim de 10 karts a l’hora. Per facilitar els avançaments dels pilots més experimentats, la pista també tindrà un pont elevat i un túnel inferior. <br />El local disposarà de servei de bar i, en un futur, no es descarta la possibilitat d’ampliar el negoci amb un circuit exterior per als més petits. L’expectativa dels propietaris és dur a Vilafranca una alternativa d’oci per a grans i petits. <br />En el kàrting es podran celebrar festes d’aniversari i d’empresa. També s’impartiran cursets d’iniciació a aquesta modalitat de cursa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: