Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La galeria Palma XII exposa obres inèdites de l’artista Benet Rossell

Sota el títol "I’m", Benet Rossell reuneix obres inèdites, com el film "Chantier-Masques" rodat a Paris el 1971 i editat a Barcelona amb tecnologia digital el 2009, o el vídeo "Agenda 2007" que desvela les claus del seu "ser" i "fer" com una concatenació poètica d’actes d’una quotidianitat aclaparadora.

Acompanyen aquests inèdits una selecció d’obres retrospectives que donen la mesura del pensament i l’amplitud creativa d’aquest artista experimentador.
Membre del "grup d’artistes catalans de París", Benet Rossell respon al concepte d’artista total que, des de finals dels seixanta, conrea l’acció, la instal·lació, la poesia visual, el dibuix, la pintura, el gravat, l’escultura, el cinema, el vídeo, la música i la poesia. El seu llenguatge singular a base de micrografies, ideogrames i pictogrames originals que no pertanyen a cap codi lingüístic, la gestualitat del seu traç o la fascinació per la quotidianitat urbana en la qual viu immers des de finals dels cinquanta, el converteixen en un dels artistes més singulars del país. La seva és una pràctica creativa on conflueixen la cal·ligrafia, l’escriptura i el cinema experimental.

L’exposició a la Palma XII es pot veure encara fins el 15 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: