Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Festival de rock i música independent a Vilafranca

El Col·lectiu Musical de Vilafranca, Col-Mu, el formen un grup de joves que els mou un propòsit comú: promoure la música al municipi i comarca.

Es defineixen com un projecte innovador, fresc, i amb ganes de trencar el tòpic que "a Vilafranca no es fa res, sempre és el mateix, amb la mateixa gent". D’aquí que apostin perquè la Vila pugui ser un referent musical important en l’àmbit nacional. Perquè això sigui una realitat, segons els joves músics Vilafranca ha d’estar més viva i necessita un moviment musical important. Aquesta és la meta del Col-Mu.
I el primer projecte que ha donat a conèixer el novell grup és el festival anomenat Mush Room. Com indiquen els termes, volen que hi hagi un "ple" absolut en "una habitació". En aquest cas, el símil els serveix per animar als joves de la comarca a descobrir nous estils musicals i bandes emergents i que emplenin el teatre municipal Cal Bolet, divendres i dissabte vinents a la nit. El festival no s’etiqueta en un estil concret. La programació l’han dividida en dues clares temàtiques: el rock i la música independent. Divendres que ve aposten per les formacions estàndards de rock amb tres bandes de rock, cadascuna independent en les seves vessants. L’estil principal del dissabte serà l’indie amb tres bandes més.

El festival del Col-Mu ha rebut la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca a través de l’Oficina Tècnica de Joventut.

Els directes de cada grup duraran una hora i hi haurà un quart d’hora per canviar de grup. L’últim acabarà a dos quarts de tres, aleshores es donaran per acabats els concerts així com el servei de barra. L’entrada serà gratuïta i els preus de la barra seran populars. <br />El Col-Mu disposa d’un grup al facebook, un perfil al Twitter i una adreça myspace, a més d’un blog colmu.blogspot.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: