Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El síndic Rafael Ribó va inaugurar l’exposició ‘Obrim portes als drets!’ al Casal d’Entitats

Fins al dilluns 12 d’octubre es pot visitar a Sant Sadurní d’Anoia l’exposició itinerant del Síndic de Greuges de Catalunya "Obrim portes als drets!".

La mostra va ser inaugurada divendres passat pel síndic, Rafael Ribó, que va estar acompanyat de l’alcalde, Joan Amat, i altres membres del consistori.<br />Ribó va explicar que l’exposició és molt gràfica i té com a fil conductor un seguit de portes temàtiques, amb les quals s’exemplifiquen els diferents àmbits de les queixes que pot presentar la ciutadania. A la vegada, "Obrim portes als drets!" fa un repàs a la trajectòria dels tres síndics -Frederic Rahola, Anton Cañellas i el mateix Rafael Ribó- que ha tingut la institució durant els seus 25 anys d’existència. L’actual síndic va recordar que la funció última de la institució és millorar la manera com les diferents administracions tracten a la gent. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: