Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC considera desencertat que l’equip de govern de Vilafranca desmantelli el Pla per la Convivència i el Civisme

El cap del grup municipal del PSC a Vilafranca, Franscisco Romero, ha comentat avui que han tingut coneixement que l’equip de govern municipal ha decidit donar de baixar el servei de Civisme i Convivència, dins de l’àrea a l’Atenció a les persones.

Per Romero aquesta i altres mesures que CiU ha pres des del govern municipal, principalment traslladant a altres serveis algunes d’aquestes atencions a les persones, són perjudicials per els ciutadans.
Des del PSC recorden que el civisme i la convivència es tractaven des de fa anys de manera independent, i per tant es mostraven disconformes amb aquesta decisió de repartir-ho entre altres serveis. La intenció, ha comentat Romero, és demanar a l’equip de govern que rectifiqui i torni a posar en marxa el Pla per la Convivència i el Civisme.

Romero lamentava que aquestes actuacions de reestructuració que s’estan fent son contràries a les necessitats que te la vila i la ciutadania en quan a polítiques socials i de lluita per la cohesió social.<br />Des del PSC lamenten també que d’aquesta decisió no s’hagi informat als grups municipals ni al Consell Municipal de la Convivència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: