Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caminada a Vilobí

L’Espiga organitzat una caminada per Vilobí dins dels actes de celebració dels 25 anys de l’Associació Pro Disminuïts del Penedès

La caminada es va fer diumenge al matí per la zona dels pèlags de Vilobí, i amb la col·laboració del grup Som-hi, d’aquest municipi. Des de l’Assocaició Pro Disminuïts, que es troba dins de la Fundació l’Espiga, estant organitzant diverses activitats amb motiu de celebrar els seus 25 anys. Com comentava Fina Via, coordinadora de voluntariat i de les celebracions de l’aniversari, la intenció era oferir una activitat lúdica adreçada en aquest cas als cuidadors i familiars de les persones amb disminució.
Per l’alcalde de Vilobí, Joan Esteve, és important la col·laboració d’entitats del municipi amb d’altres de fora per oferir activitats diverses i adreçades a un grup ampli de persones. En aquest sentit apuntava que el grup som-hi normalment fa caminades cada més, obertes a tothom, i que en aquesta ocasió s’havia fent conjuntament amb l’Espiga.

Pel que fa l’Associació Pro Disminuïts del Penedès, Fina Via recordava que estaven preparant una altra sortida en un altre municipi del Penedès però buscant un recorregut més adaptat i assequible per tal que hi participessin també persones amb mobilitat més reduïda.

La caminada de Vilobí va acabar amb un esmorzar que van preparar els membres del grup Som-hi per als participants, el que va servir per poder canviar impressions i donar a conèixer de manera més directe entre els diferents participants les activitats que organitza cada una de les entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: