Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A partir de dissabte es podrà visitar l’exposició "Reacciona!!! Anem a mitges" a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Gelida

Les regidories de Pla d’Igualtat i d’Educació de l’Ajuntament de Gelida han organitzat l’exposició "Reacciona!!! Anem a Mitges (gènere i desenvolupament)".

L’exposició ha estat muntada per l’ONG Cooperacció, i tracta sobre les desigualtats entre homes i dones arreu del món, des de la qüestió de qui fa les feines domèstiques fins les desigualtats que s’accentuen molt més al tercer món, quant a drets i deures de les dones i la possibilitat de desenvolupar el seu paper com a persones lliures.<br />L’exposició té a més un caràcter educatiu dirigit a joves a partir dels 12 anys d’edat. "Reacciona!!! Anem a mitges" porta a reflexionar sobre conceptes com el patriarcat, situacions com les maquiles (fàbriques amb treballadores dones), o l’anomenat sostre de vidre. <br />L’exposició es podrà visitar a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Gelida fins el 13 de novembre els dissabtes de 12 a 2 i de 6 a 8, i diumenges de 12 a 2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: