Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’enòleg Oriol Guevara, nou director de l’INCAVI

El govern català ha nomenat el president de l’Associació Catalana d’Enòlegs, Oriol Guevara, nou director general de l’INCAVI.

El govern de la Generalitat ha nomenat Oriol Guevara i Sendra com a nou director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, l’INCAVI, en substitució de Joan Aguado. <br />Guevara, nascut l’any 1967 a Vilanova i la Geltrú, és enòleg i, fins a l’actualitat, president de l’Associació Catalana d’Enòlegs.<br />Oriol Guevara és enginyer tècnic en indústries agroalimentàries per l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, i té estudis d’enologia i viticultura per la Universitat de Califòrnia – Davis, als Estats Units, així com un Diploma Nacional en enologia per la Universitat de Borgonya, a França. <br />La seva formació acadèmica es completa amb un Màster en comerç internacional i màrqueting del vi pel Centre d’Economia i Màrqueting Superior del Penedès i la Universitat Internacional de Catalunya.

Professionalment, Guevara es dedica al món del vi des de l’any 1988. Ha treballat en diferents zones vitivinícoles de quatre països, i en empreses productores, com Mas Gil, Miquel Torres, o Codorniu. És propietari i director d’OGS Consulting, una assessoria vitivinícola tècnica i comercial.

Recentment, ha col·laborat en el debatdevi, una iniciativa que va organitzar l’INCAVI per intercanviar experiències i conèixer bones pràctiques del sector per al sector. També ha impartit cursos d’enologia i viticultura en diferents organismes com el mateix INCAVI.

 

El nou director general de l’Incavi compareixerà demà a les 12 del migdia davant dels mitjans de comunicació en l’estrena oficial acompanyat del mateix conseller d’Agricultura, Joaquim Llena. <br />Demà també es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat el nomenament de Guevera al capdavant de l’Incavi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: