Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Botiguers de l’Espirall regala 50 sopars als clients

A dos quarts de deu del matí s’ha produït el sorteig a l’oficina Mafre de l’Espirall.

L’Associació de Botiguers i Comerciants del barri ha sortejat una cinquantena de vals per a vint-i-cinc parelles per a gaudir d’un sopar a la fresca. Concretament l’àpat està organitzat per l’Associació de Veïns de l’Espirall que ja fa anys que col·labora en l’organització d’actes al barri. El secretari de l’Associació de Botiguers, Josep Rovira, ens parla de l’acte.
Qualsevol de les persones que compressin a una de les botigues adherides a l’Associació de Botigers i Comerciants podia participar. Per cada compra, es donava una butlleta als consumidors que l’omplien amb les seves dades. En el sorteig s’han extret deu butlletes més per si algun dels guanyadors no es pogués localitzar.<br />El president de l’Associació de Veïns del barri de l’Espirall, Antonio Díaz, explica com serà el sopar.

El sopar tindrà lloc el proper dijous 10 de setembre a les deu de la nit al barri de l’Espirall coincidint amb els actes de la Diada Nacional de Catalunya. El sopar està obert a tothom. El període per adquirir tiquets per participar en l’àpat encara poden comprar-se avui pel preu de quinze euros al local de l’Associació de Veïns. <br />Durant l’acte es pronunciarà el parlament a càrrec del cap d’informatius de Ràdio i Televisió Vilafranca, Josep Maria Soler. En acabar, hi haurà ball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: