Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El jove detingut per l’agressió als dos independentistes ha quedat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos han informat que s’ha detingut un veí de Vilafranca com a presumpte autor de les lesions amb navalles als dos joves independentistes.

Fonts de la policia catalana han explicat que l’agressió del 31 d’agost a dos joves independentistes de la comarca es va produir a la Rambla de Sant Francesc cap a les 8 del matí, aproximadament. Amb 2 persones ferides, una a la cara i una altra al coll per arma blanca.<br /> <br />La investigació policial ha finalitzat amb un detingut i un imputat, per delicte de lesions i amenaces.

Segons han donat a conèixer els Mossos, el detingut és Mario L.A. de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vilafranca, com a presumpte autor de les lesions amb la navalla. <br /> <br />A nivell policial, assegura la policia autonòmica, no poden parlar d’agressió entre bandes, ni grups organitzats, perquè no es desprèn això ni de la investigació policial ni del mateix atestat.<br /> <br />Sembla ser que el motiu inicial de la discussió va ser pel tema d’un problema amb una noia coneguda de tots dos grups de joves.<br /> <br />El detingut va passar a disposició del Jutjat de guàrdia de Vilafranca la setmana passada i va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: