Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les proves de nivell a l’Escola Oficial d’Idiomes

Si fa gairebé una setmana que van iniciar-se les matriculacions dels antics alumnes a l’EOI, avui està tot llest perquè els alumnes de nou ingrés facin les provés d’accés.

L’objectiu dels testos es comprovar el nivell que els futurs alumnes tenen de l’idioma per tal de col·locar-los en una classe o una altre.<br />Si hi ha més alumnes que places ofertades en algun dels nivells, es fa un sorteig a càrrec del Deparatament d’Educació. Les persones que han quedat fora, queden recollides en una llista de espera per si es produeixen algunes baixes. <br />L’Olga Morgades és una de les antigues alumnes que s’ha matriculat per al proper curs.
La directora de l’escola, Maria Josep Torrijos, ens explica les principals motivacions dels 500 alumnes del centre.

Els 262 persones que es presentaran per optar a plaça hauran de fer un test depenent del nivell a què opten. Maria Josep Torrijos ens ho explica.

Els resultats de les proves es coneixeran el proper dilluns 14 de setembre. Tres dies després, concretament el dia 17, s’iniciaran les matricules dels alumnes de nou ingrés. <br />L’EOI de l’Alt Penedès, situada a les instal·lacions de l’Institut Milà i Fontanals, ofereix l’aprenentatge d’anglès i francès en cursos de 130 hores. Les classes començaran el 24 de setembre quan es donarà la benvinguda als alumnes i es presentarà el curs. El curs s’allargarà fins a finals de maig, moment en què pararan les classes per realitzar els exàmens oficials per obtenir les titulacions corresponents amb els cursos de tercer i cinquè.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: