Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capta ingressa prop de 50.000 euros

La capta de la festa major 2009 se salda amb quantitats similars a la de l’any passat: s’han venut uns 1.700 programes i s’han recollit prop de 50.000 euros.

La quantitat de diners que ha entrat a la caixa de l’administració és de 49.594 euros amb 22 cèntims, el que correspondria a la venda d’uns 1.650 programes. Les xifres són similars a les de l’any passat, quan es van recaotar 51.000 euros i es van vendre 1.700 programes. Cal tenir en compte, però, que les dades corresponen a la venda de programes pels carrers de Vilafranca, per tant falta per comptabilitzar la quantitat de diners assolida a la paradeta de la Plaça de la Vila i també el que s’hagi pogut fer amb la venda de les figures del Drac.<br />D’aquesta manera, la crisi no s’ha deixat notar excessivament en aquest primer pas oficial de la festa major de Vilafranca i ha quedat demostrat que el reclam del Drac serà interessant per augmentar la recaptació en un any especialment complicat econòmicament.

Recordem que el programa, a més de la resta de material de merchandising i les figures del drac es poden adquirir a la parada que munten els administradors davant de l’ajuntament. Aquesta setmana estarà oberta cada tarda a partir de les set.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: