Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Clotes ha celebrat la festa del barri amb un xic menys d’afluència

Les Clotes ha celebrat el cap de setmana la festa del barri amb varietat d’actes per a tots els públics però amb un xic menys d’afluència.

Com marca la tradició el penúltim cap de setmana de juliol Les Clotes ha près el relleu en les festes de barri vilafranquines a La Barceloneta. Des de dijous i fins ahir s’han anat succeint diversos actes. És el cas de la botifarrada popular que es va fer divendres al vespre a la plaça de la Verema. Una plaça que va acollir poca estona després la gran nit jove i el ball amb disco show. Dissabte la festa es va reprendre al migdia al balcó de les Clotes, amb la novena trobada de plaques de cava. A la tarda, a la plaça de la Verema va actuar-hi un grup d’animació infantil i hi va haver espai per a la tradicional xocolatada. Per cert que la traca que s’havia de fer divendres es va suspendre a causa del vent, però es va acabar fent dissabte a la nit.  Pel que fa a l’afluència de públic, des de l’Associació de Veïns del barri s’ha lamentat un descens respecte a d’altres anys.

<br />Ahir va ser el darrer dia de la festa de Les Clotes, amb la desena edició de la Trobada de Puntaires del barri, al Balcó de les Clotes al matí. A la plaça Antoni Massanell es va fer una nova edició d’ocells de cant; i a la plaça de la Verema va tenir lloc un vermut popular. A la tarda va ser el torn del partit de solters contra casats i el partit de futbol femení al camp municipal de l’Espirall-Les Clotes. En conjunt totes aquests actes els han viscut de ben prop els veïns i veïnes del barri. L’actuació del grup Rociero “Arenas del Camino”, a la plaça de la Verema; i les havaneres amb rom cremat van posar ahir al vespre el punt final a la festa del barri de les Clotes. <br />Aquest cap de setmana prendrà el relleu de les festivitats dels barris el de L’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: