Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern està estudiant retornar les dues direccions al carrer Santa Clara

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha explicat aquesta setmana en el programa Diàlegs amb l’alcalde que estan estudiant amb deteniment l’opció de tornar a fer de dues direccions el carrer Santa Clara, que recordem es va fer de direcció única fa alguns mesos per part de l’anterior equip de govern.

En aquest sentit, Regull ha comentat que s’haurà de retallar l’acera que es fa ampliar davant de les cases que no estan alineades en aquell carrer, i que anteriorment era molt reduïda. Aquesta és una acció que s’ha de valorar i estudiar per tal d’assegurar que es manté la seguretat en les dues aceres al mateix temps que es garanteix que puguin passar els vehicles per la calçada.
Pere Regull comentava que la millor opció seria parlar amb els propietaris d’aquestes cases que no estan alineades i poder-les comprar per tal de fer una acció que permetés que el carrer recuperés la seva homogeneïtat. Reconeixia però, que de moment no s’ha fet cap pas en aquest sentit, i que precisament ara no és el millor moment a nivell econòmic per fer aquestes actuacions. No ho descartava, de totes maneres, ja que es tracta d’una entrada important a la vila en la que caldria fer-hi alguna millora.

Es tracta de moment d’una situació que s’està estudiant i que haurà d’anar lligada també a veure com es reordena, si s’acabés tornant a les dues direccions, la zona de la Rambla de Nostra Senyora per tornar a permetre el gir dels vehicles cap a la zona del carrer de Santa Clara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: