Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 3a edició del Jovestiu consolida la iniciativa amb un ampli programa d’activitats per als joves

El Jovestiu 2009 és un programa estiuenc d’activitats d’oci alternatiu per als joves que té lloc durant el mes de juliol a Vilafranca, amb la finalitat d’oferir un ampli ventall de possibilitats formatives, esportives, culturals i de lleure als joves durant part del període de vacances d’estiu.

La proposta vol donar resposta a les necessitats detectades d’aquest col·lectiu social, mitjançant la promoció i potenciació d’iniciatives i serveis per al desenvolupament d’activitats d’oci juvenil participatiu, no consumista i que ajudi al desenvolupament personal dels joves.<br />La tercera edició de la iniciativa permet parlar ja de la seva consolidació segons el responsable del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca Rubén Calvo. Una consolidació que es basa en la participació dels joves en les activitats com a alumnes i com a monitors.<br /><br />La població a la qual s’adreça principalment el Jovestiu és la dels adolescents dels 14 als 18 anys, tot i que no exclou la participació d’altres grups d’edat, ja que la diversitat i la quantitat dels seus continguts fa que pugui captar l’interès d’un sector més ampli de joves.  El Jovestiu recull un total de 17 accions variades estructurades en tres eixos.<br /><br />La majoria de les activitats requerien inscripció prèvia però també es fa alguna jornada oberta a tothom com la Rap’n’Vila, sobre cultura urbana, que es fa dissabte a la tarda.<br />Pel que fa als cursos i tallers, n’hi ha de gimnàstica aeròbica, de hip hop, de cuina, de malabars o de joieria i bijuteria, per exemple.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: