Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC lamenta que s’hagin paralitzat els processos de participació ciutadana que ja estaven en marxa

Francisco Romero, acompanyat de dos membres més del grup municipal del PSC a l’ajuntament de Vilafranca, ha comentat aquest matí la preocupació que tenen els socialistes pel fet que en els darrers mesos s’han paralitzat a la vila els processos de participació ciutadana que s’havien engegat.

<br />Romero comentava que en els darrers tres mesos no s’han fet les reunions que estaven previstes per exemple en la comissió de seguiment del Pla Local d’Habitatge, ni tampoc en la de que fa el seguiment de la proposta de pressupostos participatius. En aquesta darrera, considera Romero que el fet és greu ja que hi ha una aportació econòmica important sobre la qual s’ha de decidir.
Acompanyaven Romero els regidors del PSC Teresa Terrades i Ramon Zaballa, que també consideren que hi ha certes qüestions preocupants en temes de participació ciutadana. Terrades explica que facilitar als ciutadans que puguin participar és un dels objectius d’aquests processos, i que ara que n’hi ha força d’aturats, potser cal preguntar-se quin model de participació vol impulsar el nou equip de govern.

Finalment Ramon Zaballa ha comentat que en les darreres setmanes han recollit les inquietuds d’algunes associacions de veïns de la vila per la manca d’informació que reben del que es fa a l’Ajuntament i que els pot afectar; així com per la retallada de pressupost que reben per desenvolupar les seves activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: