Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert benèfic

L’església evangèlica de Vilafranca organitza un concert benèfic per recollir fons per un projecte a la República Dominicana

L’Auditori de l’Ateneu Municipal acull demà divendres un concert benèfic que organitza l’Església Evangèlica de Vilafranca amb la intenció de recollir fons per un projecte de cooperació a la zona de Quisqueya, a la República Dominicana.<br />Com explica el pastor de l’Església Evangèlica de Vilafranca, Xavier Memba, el concert comptarà amb dos intèrprets, la pianista japonesa Yukiko Tanaka, i la cantant de jazz i gospel Betty Acma.

El projecte per el qual es volen recollir fons es va iniciar fa un any, en una zona molt marginal i en que la població te greus problemes nutricionals. En aquest temps s’ha construït un menjador social, que es vol ampliar, com comenta Gabriel Torrent.

Es tracta d’una societat molt masclista, en que l’alcoholisme i la drogaaddicció tenen també molta presència. <br />La voluntat és ampliar el servei que es dona en aquests moments a 270 persones, i ajudar en la seva formació.<br />El concert començarà a les 8 del vespre, i entre les dues actuacions s’exposarà el projecte i els objectius més immediats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: