Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les festes del Pla tot i que els plats forts seran a partir de divendres

Aquesta nit a partir de 2/4 d’11 hi haurà cinema a la fresca amb la pel·lícula "Viatge al centre de la terra" a la plaça de la Font de l’Esteve.

 Els actes continuaran dijous amb un torneig de futbol i amb un bany nocturn fins a la 1 de la matinada a la Piscina municipal.

Divendres a les 10 del vespre hi haurà el Pregó de Festa major a càrrec de la Colla dels Germans petits dels Almogàvers del Pla, un pregó que s’espera força diferent dels d’anys anteriors. La nit estarà dedicada a la gent jove amb el segon correbars que enguany canvia de dia i passa de fer-se diumenge a divendres. En acabar els grups UAR, XEIC i Karpa Juanita seran els encarregats de posar música fins a la matinada<br />Una de les novetats d’enguany ha estat el recull de fotografies antigues de El Pla que s’han agrupat en un DVD i s’han distribuït juntament amb el programa. A banda d’aquesta també hi ha hagut una altre element nou, en aquest cas es tracta d’un ventall amb el logo de les festes de El Pla.

De cara a dissabte el més destacat arribarà amb la representació del ball parlat "La temptació infernal als sants Abdó i Senén" a càrrec del ball del Diables del Pla a les 10 del vespre. Els actes de dissabte finalitzaran amb les actuacions dels grups Se atormenta una vecina i La Torradora.

Pel que fa a diumenge, a les 6 de la tarda hi haurà cercavila i a partir de 2/4 de 10 del vespre es farà la lectura dels versots dels diables a la Plaça de l’Ajuntament. <br />Dilluns finalitzen els actes d’aquesta festa major amb sardanes a les 7 de la tarda i amb el foc de comiat a càrrec dels tres mosqueters.

Cal destacar que en les festes d’enguany s’han volgut recuperar alguns espais més oblidats del poble.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: