Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cinema a la fresca al MusiCal Figarot

El MusiCal Figarot comença amb la primera sessió de cinema a la fresca organitzada per Cine Club Vilafranca.

<br />Ahir a la nit tenia lloc la primera sessió del mini cicle de cinema a la fresca organitzat per Cine Club Vilafranca i els Castellers de Vilafranca en el marc del MusiCal Figarot. Es projectava la pel·lícula documental de Carles Prats “Loquillo: leyenda urbana”, un film que servia per a contextualitzar la figura d’aquest músic, com explica Àngels López des de Cine Club Vilafranca.<br />Aquesta primera sessió va comptar amb una alta participació. El cinema a la fresca és fruit del conveni signat fa uns mesos per Cine Club Vilafranca i la colla castellera i serveix per a obrir el programa del MusiCal Figarot. Àngels López destacava que el jardí del local social dels Castellers de Vilafranca és un lloc ideal per a fer cinema a la fresca perquè també es pot sopar o fer una copa tot mirant les pel·lícules.<br /><br />La propera sessió serà dijous que ve amb la projecció del documental de Martin Scorsese “Shine a light”, protagonitzada pels Rolling Stones. La pel·lícula començarà a les deu de la nit però abans, a dos quarts, hi haurà l’actuació musical de Dani Jané que, sota l’alies de Guitar Queer O, interpretarà a la seva manera algunes versions de la mítica banda de rock.<br />El MusiCal Figarot continuarà durant les properes setmanes amb altres actuacions musicals.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: