Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segueix el procés per inscriure la canalla a la FM dels Petits

El nou procés per a inscriure’s a la festa major dels petits comença amb el sorteig de les lletres.<br />

<br />Ahir al vespre, a l’Escorxador, es va fer el sorteig de les lletres a partir de les quals es començaran a fer les inscripcions per a la festa major dels petits, que van ser la T i la O. A partir d’aquest resultat i seguint l’ordre alfabètic, es farà una taula d’horaris de les inscripcions que es publicarà als mitjans de comunicació entre avui i dimarts que ve.<br />Tot el procés d’inscripció ha variat aquest any per evitar les llargues cues que es produïen cada any perquè la canalla pogués entrar al ball que volia. <br /><br />Els dies 19 i 20 de juny tindran lloc a l’Escorxador les inscripcions. Els pares i mares hauran de portar omplertes i signades les butlletes d’inscripció amb les dades de l’infant, el ball en què es desitja ballar i un document que acrediti l’edat del nen o nena. En cas que el ball que s’ha escollit en primera opció estigui ple, se n’oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció. Per inscriure’s a la Festa Major dels Petits serà imprescindible haver fet la preinscripció.<br /><br /><br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: