Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero insisteix que el govern del PSC ja havia iniciat els estudis de vibracions

Aquest matí el portaveu del grup municipal del PSC a Vilafranca ha volgut respondre les declaracions de l’alcalde Pere Regull, sobre tot en relació a la confecció dels estudis de vibracions.

<br />Francisco Romero ha volgut desmentir les declaracions de Regull en que deia que el PSC no havia fet res. Ha presentat un primer informe de valoració dels estudis de vibracions i sorolls realitzats per ADIF i el Departament de Medi Ambient, que va realitzar la Universitat Politècnica de Catalunya al febrer d’aquest any.
Per Romero aquesta valoració feta per la UPC posaria de manifest que des del PSC ja es treballava en aquestes qüestions abans de la moció de censura.<br />D’altra banda Romero ha comentat que estan satisfets que Regull rectifiqui en la seva estratègia unilateral d’amenaces i d’acceptació de mesures que la majoria rebutja. Consideren doncs des del PSC que és positiu que s’hagi convocat una reunió amb tots els grups municipals i els veïns, i reclamen recuperar la unitat de tots per poder fer més força i pressió davant d’ADIF i el Ministeri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: