Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sexualitat no està en venda

El 28J es commemora a Vilafranca sota el lema ‘Les nostres sexualitats no estan en venda!’.<br />

<br />La Coordinadora Antipatriarcal del Penedès, que agrupa els col·lectius de l’Esquerra Independentista, ha organitzat, un any més, un seguit d’actes emmarcats en la lluita contra l’homofòbia i la transfòbia per commemorar el 28 de juny. Recordem que aquest dia se celebra el dia per a l’alliberament gai, lèsbic i transexual. Enguany, el lema d’aquesta jornada antipatriarcal és: ‘Les nostres sexualitats no estan en venda!’ perquè, des de la coordinadora, volen denunciar el model de consum que els empresaris de l’ambient pretenen imposar per tal d’enriquir-se. Creuen necessari trencar amb el model d’oci capitalista i cercar formes alternatives d’esbarjo i desenvolupament vital on totes les expressions sexuals puguin desenvolupar-se en plena llibertat. Els actes a Vilafranca s’iniciaran aquest divendres a les onze de la nit al amb un concert contra l’homofòbia i la transfòbia. Però a banda d’aquest concert, hi ha previstes moltes altres activitats, com explica Àlex Suàrex, membre de la coordinadora.<br /><br />També des de la Coordinadora, que està formada per Endavant, CAJEI, CUP, Ateneu X i La Fornal, es fa una crida a participar al bloc independentista de la Plataforma Revolucionària Antipatriarcal i a la manifestació per l’alliberament gai, lèsbic, trans i intersexual del dissabte 27 de juny a les sis de la tarda a la plaça Universitat de Barcelona.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: