Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició de "Els juliols de la UB" que es farà a Vilafranca ha d’ampliar places

S’ha presentat a la seu del Vinseum la segona edició dels cursos "Els juliols de la Universitat de Barcelona", que centrats en les cultures del vi i l’enologia es faran per segon any consecutiu a Vilafranca.

El curs està novament coordinat per Joan Cuscó, el lema enguany és "El vi: els sentits i el paisatge". Cuscó explicava que la principal novetat en aquesta edició és que s’ha ampliat l’oferta de places, donat que l’any passat va haver-hi molta demanda.
Cuscó destacava també que les sessions, que es faran entre el 13 i el 17 de juliol, són obertes a tothom, ja siguin estudiants universitaris, treballadors del sector o persones que estiguin interessades en el tema.<br /><br />En la presentació hi eren el regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, i el president de Vinseum, Josep Soler. Les inscripcions ja son obertes, i es pot trobar més informació a la web <a href="http://www.ub.edu/juliols">www.ub.edu/juliols</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: